LETZ SUSHI Aarhus Ø

Nicoline Kochs Plads 3, 8000 Aarhus

Nicoline Kochs Plads 3
8000 Aarhus
Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen hos Letz Sushi Aarhus Ø

I smukke, nye omgivelser ud til det rekreative område Bassin 7, kan du hver dag nyde sushi af den bedste kvalitet hos Letz Sushi Aarhus Ø.

Du kan vælge frit fra hele menukortet og vi tør godt love, at der altid er noget, der kan friste, hvad end du har lyst til en let, men smagsfuld salat, varme retter, grillede yaki eller klassisk sushi.

Fisken er som altid af bedste kvalitet og certificeret bæredygtigt fanget eller ansvarligt opdrættet. Og hvis du har lyst til at hjælpe os med at passe på havet, så kan du låne vores kajak, sejle en tur i havneområdet og befri havnen fra skrald. Kajakken kan bookes gennnem greenkayak.org.

Velkommen til LETZ SUSHI på Aarhus Ø

I det nyopførte Nicolinehus på Aarhus Ø kan du besøge vores moderne LETZ SUSHI restaurant med første parket til havnefronten. Med udsigt lige ud til det populære havneområde Bassin 7 er vores LETZ SUSHI restaurant placeret i hjertet af Aarhus Ø. Her kan du nyde din sushi indenfor i lyse, behagelige omgivelser eller udenfor ved vores store udeservering.

Hos LETZ SUSHI Aarhus Ø har vi åbent hver dag fra 12.00 til 21.00 – og til klokken 22.00 i weekenden (køkkenet lukker 21.00). Vi står altid klar til at servere et stort udvalg af grønne starters, friskrullet sushi og grillet yaki. Book bord til en hyggelig middag med familie og venner eller bestil din sushi som takeaway til både afhentning og levering.

 

Nyd kvalitetsrig sushi på Aarhus Ø

På spidsen af havnekajen skyder den nye bydel Aarhus Ø op med alt fra havnebad, arkitektur og et godt byliv. Ved Nicolinehus summer en urban havnestemning, der lægger op til sene aftener og gode madoplevelser. Ud mod det populære havnebad Bassin 7 har LETZ SUSHI Aarhus Ø en central placering på Nicoline Kochs Plads 3, hvorfra du kan se solen forsvinde ned bag horisonten.

I vores store lokaler med plads til 40 siddende gæster serverer vi kvalitetsrig sushi med friske råvarer, der er nøje udvalgte. Med et rigt menukort tilbyder vi også vegansk sushi, børnemenuer samt klassiske japanske retter med og uden fisk. Kom forbi til en let frokost eller book bord online til en skøn middag hos LETZ SUSHI på Aarhus Ø.

 

Aarhus Ø byder på bæredygtig sushi

Hos LETZ SUSHI på Aarhus Ø serverer vi kun sushi lavet med bæredygtig og certificeret fisk og skaldyr. Det gør vi, da vi ønsker at gøre en positiv forskel for fiskene, havet og din samvittighed. Vi er derfor stolte over at være den eneste sushikæde i Europa, der er fuldt ud certificeret indenfor bæredygtig fiskeri og ansvarligt opdræt gennem MSC- og ASC-certificeringerne.

Som et ekstra skridt i den grønne sags tjeneste, har vi hos LETZ SUSHI Aaruhus Ø en Green Kayak til rådighed. Som gæst kan du booke kajakken gennem Green Kayak, og ro ud fra Aarhus’ havnekaj og befri havneområdet for plastik. Sammen kan vi være med til at gøre havene mere rene.

Samler du plastik på Pant Z Dag, kan du samtidig bytte den efterladte plastik til lækker sushi.

 

Bestil lækker takeaway

Som en ny pulserende bydel byder Aarhus Ø på hyggelige promenader, den grønne Ø-Linje og smuk arkitektur med små, uberørte åndehuller. Du har derfor rig mulighed for at tage din takeaway fra LETZ SUSHI Aarhus Ø med dig og nyde den i nærområdet.

Når du bestiller sushi som takeaway, kan du også vælge at få den leveret lige til døren. Ønsker du at forkæle dig selv lidt ekstra, er sushi den perfekte takeaway hjemme i dine trygge rammer.

Hos LETZ SUSHI går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores takeaway har samme rige smag, som du kender den fra vores restauranter. Læs mere om takeaway i Aarhus her.