LETZ SUSHI M.P. Bruuns Gade

M.P. Bruuns Gade 54, 8000 Aarhus C

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen på M.P. Bruuns Gade

I skønne Aarhus finder du vores restaurant på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Brammersgade og i nærheden af både Aarhus Banegård og den altid populære Jægergårdsgade.

Her kan du få sushi af den bedste kvalitet til rimelige priser – og du kan naturligvis bestille din sushi som takeaway til både levering og afhentning. Du er velkommen til at nyde din sushi i restauranten eller udenfor, når vejret indbyder til det.

SUSHI I AARHUS FRA LETZ SUSHI

Hos LETZ SUSHI i Aarhus kan du både bestille take away sushi og nyde en god middag i vores hyggelige restaurant helt centralt placeret i M.P. Bruuns Gade i Aarhus midtby. Her har vi god plads til at servere en skøn frokost for dig og din familie i flotte omgivelser – eller du kan starte din aften hos os med gode venner, skøn sushi og boblende cocktails.

I vores restaurant i Aarhus serverer vi sushi lavet efter alle kunstens regler, og du kan både finde klassiske japanske retter samt sushi med et nordisk twist med blandt andet dansk fisk. Vi har desuden pladser ude foran restauranten, hvor du kan sidde og nyde din sushi, når vejret indbyder til det.

Er du ikke i nærheden af M. P. Bruuns Gade i Aarhus, så tag et kig på vores restaurant-oversigt og finde en LETZ SUSHI tæt på dig. Vi har flere restauranter i både Aarhus, København og Nordsjælland.

BESTIL TAKEAWAY-SUSHI I AARHUS

Sushi takeaway er en af de nemmeste måder at forkæle dig selv med velsmagende aftensmad på travle dage. Vi har et stort udvalg af retter for alle – både til dig, der elsker fisk og til dig, der gerne vil prøve noget andet.

I vores menukort finder du blandt andet sushi med skånsomt fanget dansk fisk, menuer med sushi til børn og vegansk sushi. Du kan nemt bestille takeaway-sushi i Aarhus hos os. Når du bestiller takeaway-sushi i Aarhus vælger du selv, om du vil afhente din bestilling i vores restaurant, eller om vi skal levere din sushi hjem til dig – eller til et andet sted i Aarhus. Vi leverer nemlig sushi i hele Aarhus. Det eneste, vi skal bruge, er en adresse.

ET BÆREDYGTIGT VALG AF SUSHI I AARHUS

Når du bestiller sushi  hos LETZ SUSHI i Aarhus, kan du gøre det med god samvittighed. Vi serverer kun kvalitetssushi lavet med bæredygtig og certificeret fisk & skaldyr. Vores sushiris er desuden økologiske og alt vores kød kommer fra friland.

Ovenstående er en række valg, vi har taget, fordi vi gerne vil være Europas mest bæredygtige sushibrand. Hvis du gerne vil spise sushi i Aarhus og samtidig passe på miljøet, er LETZ SUSHI således et godt valg.

BESTIL BORD PÅ LETZ SUSHI I AARHUS

Har du lyst til en god frokost eller en festlig middag, så bestil bord på LETZ SUSHI i Aarhus. Vores flotte og lyse lokaler er ideelle til at sætte rammen for en hyggelig stund med venner eller familie.

Hvis du har børn, er du altid velkommen til at tage dem med på LETZ SUSHI i Aarhus. Vores børnemenuer er tilpasset de smås smagsløg, og I finder helt sikkert noget i vores menukort, der falder i god jord hos børn såvel som voksne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på LETZ SUSHI i Aarhus.