LETZ SUSHI M.P. Bruunsgade

M.P. Bruunsgade 54, 8000 Aarhus C

Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 12.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen på
M.P. Bruunsgade

I skønne Aarhus finder du vores restaurant på hjørnet af M.P. Bruunsgade og Brammersgade og i nærheden af både Aarhus Banegård og den altid populære Jægergårdsgade.

Her kan du nyde velsmagende sushi i flotte, lyse omgivelser med god plads til både familiefrokosten og den perfekte start på en tur i byen med vennerne. Du kan også nyde din sushi udenfor, når vejret indbyder til det.

Har du en travl dag foran dig? Så har du naturligvis også mulighed for at bestille din takeaway til både levering og afhentning i restauranten.

SUSHI I AARHUS FRA LETZ SUSHI

Hos LETZ SUSHI i Aarhus kan du både bestille take away sushi og nyde en god middag i vores hyggelige restaurant helt centralt placeret i M.P. Bruunsgade i Aarhus midtby. Her har vi god plads til at servere en skøn frokost for dig og din familie i flotte omgivelser – eller du kan starte din aften hos os med gode venner, skøn sushi og boblende cocktails. I vores restaurant serverer vi sushi lavet efter alle kunstens regler, og du kan både finde klassiske japanske retter samt sushi med et nordisk twist med blandt andet dansk fisk. Vi har desuden pladser ude foran restauranten, hvor du kan sidde og nyde din sushi, når vejret indbyder til det.

Er du ikke i nærheden af M. P. Bruunsgade i Aarhus, så kan du se vores restaurant oversigt her og finde den LETZ SUSHI tættest på dig. Vi har flere restauranter i både Aarhus, København og Nordsjælland.

BESTIL TAKE AWAY SUSHI I AARHUS

Sushi take away er en af de nemmeste måder at forkæle dig selv med velsmagende aftensmad på travle dage. Vi har et stort udvalg af retter for alle – både til dig, der elsker fisk og til dig, der gerne vil prøve noget andet. I vores menukort finder du blandt andet sushi med skånsomt fanget dansk fisk, menuer med sushi til børn og vegetarisk sushi uden fisk. Du kan nemt bestille take away sushi gennem vores hjemmeside her. Du kan både vælge at afhente din bestilling eller få leveret sushi til døren.

ET BÆREDYGTIGT VALG AF SUSHI I AARHUS

Når du bestiller sushi take away hos LETZ SUSHI, kan du gøre det med god samvittighed. Vi serverer kun kvalitets sushi lavet med bæredygtig og certificeret fisk & skaldyr, hvilket betyder at alt vores sushi er lavet med MSC- og ASC-certificerede fisk. Vores sushiris er desuden økologiske og alt vores kød kommer fra friland. Det er en række valg, vi har taget, fordi vi gerne vil være Europas mest bæredygtige sushibrand – og derfor er vi blandt andet også den eneste sushikæde i Europa, som serverer fuldt ud certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk. Vil du læse mere om vores bæredygtighedstiltag, kan du gøre det her. Det er nemlig vigtigt for os, at vi belaster miljøet mindst muligt samtidig med at vi kan servere sund take away til dig med de bedst mulige råvarer.