LETZ SUSHI Guldsmedgade

Guldsmedgade 33, 8000 Aarhus C

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 16.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen i Guldsmedgade

I det altid hyggelige Latinerkvarter i Aarhus C kan du besøge den ene af vores to restauranter i Aarhus. Den centrale placering gør det oplagt at besøge os, hvad enten du bor i eller besøger Aarhus.

I de flotte, lyse lokaler har du mulighed for at nyde velsmagende sushi alle ugens dage – naturligvis tilberedt efter alle kunstens regler. Du har også mulighed for at nyde din sushi udenfor, når vejret tillader det.

Du kan selvfølgelig også bestille din sushi som takeaway fra restauranten til både levering og afhentning.

Har du brug for et privat område?
Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

Bestil takeaway-sushi i aarhus c

Gider du ikke at lave mad i dag? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv med lidt god aftensmad? Så bestil takeaway-sushi i Aarhus C.  Sushi er de senere år blevet særdeles populært som take away i Aarhus – og i resten af Danmark. Hos LETZ SUSHI i Aarhus C finder du sushi af højeste kvalitet – lige til at tage med hjem.

En aften i selvforkælelsens tegn kalder, hvis du bestiller din takeaway-sushi hos LETZ SUSHI i Aarhus C. Hvis vi selv skal sige det, har vi den bedste sushi i Aarhus. Vores fokus er altid på det, der er vigtigst: nemlig sushien. Derfor er alle vores råvarer friske og nøje udvalgt for at sikre den høje kvalitet.

Stort udvalg af take away sushi i Århus

I Aarhus finder du ikke blot én, men flere LETZ SUSHI-restauranter, hvor du har mulighed for at hente din takeaway-sushi.

Hos LETZ SUSHI elsker vi at eksperimentere og fremstille nye smagsvarianter. Vi ønsker nemlig at give vores gæster en unik japansk madoplevelse, som byder på nye smagsoplevelser. Du finder derfor lækker og eksperimenterende sushi på vores menukort .

Hos LETZ SUSHI i Aarhus C finder du noget for enhver smag. Hvis du ikke har lyst til sushi, har vi mange andre ting på menukortet. Vi har også vegansk sushi og et stort udvalg af børnemenuer.

Et bæredygtigt Sushi-valg

Hos LETZ SUSHI i Aarhus C får du kvalitetssushi med fokus på bæredygtighed. Du kan derfor med god samvittighed bestille din sushi hos os. Vi benytter kun certificerede fisk og skaldyr, ligesom alt kød kommer fra frilandsgårde. Derudover benytter vi økologiske ris, da vi ønsker at være med til at nedsætte kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Risene bliver ligeledes fremstillet i Italien i stedet for Asien, hvilket gør, at vi på årsplan sparer 58 ton CO2. Når du vælger at spise hos LETZ SUSHI i Aarhus C får du derfor lækker mad og god samvittighed.

Det er ikke kun i forhold til vores sushi, vi har fokus på bæredygtighed. Når du bestiller takeaway-sushi i Aarhus C får du din sushi i takeaway-emballage produceret med fokus på bæredygtighed.

Vi har et ønske om at være Europas mest bæredygtige sushibrand. Derfor arbejder vi hver dag på at finde de bedste råvarer og minimere de ressourcer, vi bruger, så vi kan servere den bedste sushi i Aarhus C – og den mest bæredygtige.