LETZ SUSHI
Charlottenlund
39 40 19 18

Bordbestilling / Kontakt

Fredensvej 1
2920 Charlottenlund
Tlf: 3940 1918

 

Åbningstider

Alle dage 16.00-21.00

Husk at du kan få leveret til døren fra 59 kr.
Læs mere her

LETZ SUSHI Charlottenlund – Restaurant og take away

Siden 2009 har du kunne købe sushi hos LETZ SUSHI i Charlottenlund. Restauranten er placeret tæt på Charlottenlund station, så den er let at komme til. Nyd et dejligt måltid i vores restaurant eller bestil en take away menu, du kan nyde derhjemme eller som picnic.

Er du nysgerrig efter at se vores menukort, kan du se det her.

Bæredygtig sushi af højeste kvalitet

LETZ SUSHI i Charlottenlund byder på et stort udvalg af velsmagende sushi af høj kvalitet. Kom og oplev vores fortolkning af den japanske spise, som byder på kreativitet, perfektion og god smag på en og samme tid.

Når du bestiller sushi hos LETZ SUSHI i Charlottenlund, er du med til at bakke op omkring en mere klimavenlig tilgang til at drive restaurant på.

Hos LETZ SUSHI i Charlottenlund bruger vi kun økologiske ris og certificerede fisk. Med dette menes at alle de fisk og skaldyr vi benytter, er fanget eller produceret på en måde, så hverken havbunden eller marinelivet tager skade. Herudover er de ikke pumpet med giftstoffer eller andre ting, der er skadelige for dig og miljøet. Vores mål er at være førende indenfor bæredygtig sushi i Danmark.

Hos LETZ SUSHI i Charlottenlund har vi åbent alle dage fra 16-21.

Kig forbi LETZ SUSHI i Charlottenlund og oplev vores kreative og bæredygtige tilgang til sushi.