Pant Z

Nu er al plastik
værd at samle op

Vi har fjernet den dårlige plastik fra vores indpakning. Sammen med dig vil vi nu også fjerne den fra naturen. Derfor præsenterer vi Pant Z.
Et nyt pantmærke, der giver al plastik værdi.

SAML PLASTIK I NATUREN OG FÅ RABAT PÅ SUSHI.
PANT Z DAG D. 19. SEPTEMBER.

Takeaway

the bad plastic

Vi har valgt en bionedbrydelig indpakning, så vi kan sige farvel til fossilbaseret plastik.

Almindelig plastik fremstilles af råolie og er ansvarlig for lige så meget olieudvinding som hele flysektoren. Selvom almindelig plastik er en genanvendelig ressource, så kommer det altså med store klimaomkostninger og uden pantværdi ender alt for meget i naturen – langt væk fra genbrugssystemet.

Det er dårligt for klimaet, havene og miljøet generelt. Og derfor har vi valgt at bruge en 100% fornybar, plantebaseret løsning. Men sammen med dig vil vi gerne gøre endnu mere!

Derfor lancerer vi Pant Z – et nyt pantmærke, der giver værdi til alt det oversete plastik på Pant Z Dag. Hey sugerør, hey plastikposer – I er ikke værdiløse!

Vær med til pant z dag den 19. september 2020 på world cleanup day

Sådan fungerer Pant Z

  • Saml plastik i naturen
  • Tag det med til din lokale LETZ SUSHI restaurant på PANT Z DAG lørdag d. 19. september mellem 12-18*.
  • Omsæt plastikken til rabat på sushi. Jo mere plastik du panter, jo større rabat hos LETZ SUSHI.

Hvor og hvornår?

*Vi afholder Pant Z Dag d. 19. september 2020 fra kl. 12-18.00 i alle restauranter med undtagelse af LETZ SUSHI på Fisketorvet, Hovedbanegården og Tivoli Food Hall. Vi tager imod al plastik, der ikke er indbefattet af det normale pantsystem (Pant A, B og C). Du kan opnå 50, 75 eller 100 kr. rabat på din sushi afhængigt af mængden af plastik, du panter. Plastikken skal være samlet i naturen – vi forbeholder os retten til at afvise plastik, som vi formoder ikke er indsamlet i naturen. Pant Z-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, men er gyldig i 3 måneder. Der må maksimalt benyttes en voucher pr. person. Vi sørger selvfølgelig for at sortere al indleveret plastik korrekt, så det kan genanvendes.

1/2 pose* har en pantværdi på 50 kr.
1 pose* har en pantværdi på 75 kr.
1 1/2 pose* eller derover har en pantværdi på 100 kr.

*En pose defineres som en pose af almindelig indkøbsstørrelse fyldt med plastik.

Tilmeld dig eventen på Facebook

Deltag