Pant Z

PANT Z DAGEN UDSKYDES

Kære alle. I lyset af nedlukningens udvikling og regeringens nye retningslinjer, har vi besluttet at udskyde Pant Z Dagen. Vi bakker naturligvis 100% op om regeringens anvisninger og håber at alle vil gøre deres bedste for at følge dem. Selv om vi brænder for at gøre en positiv forskel for klimaet og havene, kan vi ikke risikerer at øge smitterisikoen. I har taget ufattelig godt imod Pant Z og jeres interesse og støtte har overgået alle vores forventninger. Derfor glæder vi os også enormt til at kunne annonce en ny dato for Pant Z Dagen, når nedlukningen er overstået. Og så vil vi opfordre til, at du alligevel samler plastik, hvis du er ude og trække lidt frisk luft ♥

Det er en svær tid vi befinder os i, og vi skal for alt i verden stå sammen – bare hver for sig – og huske, at man kan nyde livet på mange måder. Derfor står vi som altid klar til at forkæle dig med sushi med økologiske ris og bæredygtig fisk – naturligvis udelukkende som takeaway under nedlukningen. Med rabatkoden SAMMENHVERFORSIG kan du få 15% på din næste bestilling, så vi håber, at du har lyst til at bestille en lækker frokost til hjemmekontoret eller en takeaway-middag, der kan lyse lidt op i en forvirrende tid.

 


Nu er al plastik
værd at samle op

Vi har fjernet den dårlige plastik fra vores indpakning. Sammen med dig vil vi nu også gerne fjerne den fra naturen. Derfor præsenterer vi Pant Z.
Et nyt pantmærke, der giver al plastik værdi.

Saml plastik i naturen og få rabat på sushi til Pant Z Dag.

Takeaway

the bad plastic

Vi har udviklet en komposterbar og bionedbrydelig indpakning, så vi kan sige farvel til fossilbaseret plastik.

Almindelig plastik fremstilles af råolie og er ansvarlig for lige så meget olieudvinding som hele flysektoren. Selvom almindelig plastik heldigvis er en genanvendelig ressource, så kommer det altså med store klimaomkostninger og uden pantværdi ender alt for meget i naturen – langt væk fra genbrugssystemet.

Det er dårligt for klimaet, havene og miljøet generelt. Og derfor har vi valgt at udvikle en ny, plantebaseret løsning af restprodukter fra fx sukkerrør. Men sammen med dig vil vi gerne gøre endnu mere!

Vær med til pant z dag den 29. marts 2020

Derfor lancerer vi Pant Z – et nyt pantmærke, der giver værdi til alt det oversete plastik på Pant Z Dag. Hey sugerør, hey plastikposer – I er ikke værdiløse!

Sådan fungerer Pant Z

  • Saml plastik i naturen
  • Tag det med til din lokale LETZ SUSHI restaurant på PANT Z DAG søndag d. 29. marts mellem 12-18*.
  • Omsæt plastikken til rabat på sushi. Jo mere plastik du panter, jo større rabat hos LETZ SUSHI.

Hvor og hvornår?

*Vi afholder Pant Z Dag d. 29. marts 2020 fra kl. 12-18.00 i alle restauranter med undtagelse af LETZ SUSHI på Fisketorvet, Hovedbanegården, Tivoli Food Hall og Det Japanske Tårn i Tivoli. Vi tager imod al plastik, der ikke er indbefattet af det normale pantsystem (Pant A, B og C). Du kan opnå 50, 75 eller 100 kr. rabat på din sushi afhængigt af mængden af plastik, du panter. Pant Z rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, men er gyldig i 2 måneder. Vi sørger selvfølgelig for at sortere al indleveret plastik korrekt, så den kan genanvendes.

Tilmeld dig eventen på Facebook

Deltag