Pant Z

befri naturen for plastik

Igen i år inviterede LETZ SUSHI til Pant Z Dag. En dag, hvor du kan samle plastik i naturen og bytte til lækker sushi. Jo mere plastik du panter, jo større rabat på sushi! 

Det lykkedes os i fællesskab at fjerne 734 kilo affald fra naturen og byrummet på Pant Z Dagen 2021! Tak for jeres fantastiske indsats!

Vi ses til NÆSTE PANT Z DAG i 2022

BÆREDYGTIGHED I CENTRUM

Naturen og særligt havet er under pres. Hvert eneste minut dumpes det der svarer til en lastvogn fyldt med plastik i verdenshavene. Det må og skal vi lave om på.

Siden 2017 har vi omlagt vores indkøb og produktion for at blive så bæredygtige som muligt. Alt fra fisk og ris til strøm og emballage er udskiftet til bæredygtige alternativer og året rundt fisker vi efterladt plastik op af havet i samarbejde med Healthy Seas og Green Kayak. På den måde har vi allerede reddet havet fra mere end 5 ton plastik.

Vi ved, det kun er en start, og sammen med dig vil vi gerne gøre mere!
Derfor sætter vi nu alle kræfter ind på at redde naturen fra plastikforurening. Løsningen kalder vi Pant Z. Et nyt pantmærke, der giver al plastik værdi, så det er værd at samle op! Det er vores håb, at vi ved at afholde Pant Z Dage kan gøre en aktiv og mærkbar forskel for den natur og det hav, der betyder så meget for os alle sammen.

Sådan fungerer Pant Z

  • Saml plastik i naturen
  • Tag det med til din lokale LETZ SUSHI restaurant på PANT Z DAG.
  • Omsæt plastikken til rabat på sushi. Jo mere plastik du panter, jo større rabat hos LETZ SUSHI.

Hvor og hvornår?

Vi afholder Pant Z Dag igen i 2022. Dato følger. Du kan pante din plastik i alle LETZ SUSHI’s restauranter med undtagelse af Fisketorvet, Food Hall og Hovedbanegården.

1/2 pose* har en pantværdi på 50 kr.
1 pose* har en pantværdi på 75 kr.
1 1/2 pose* eller derover har en pantværdi på 100 kr.

*En pose defineres som en pose af almindelig indkøbsstørrelse fyldt med plastik.

SE event på Facebook

Se mere