MARKEDSFØRINGSSAMTYKKE

For at kunne distribuere vores nyhedsbreve, vil LETZ SUSHI ApS bede om følgende informationer fra dig:

  • E-mailadresse
  • Navn
  • Lokation

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun LETZ SUSHIs webansvarlige, der i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Vi sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet, og vi bruger såkaldt ”dobbelt tilmelding”, så andre ikke kan bruge din e-mailadresse. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt det til dig.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage 2-6 månedlige nyhedsbreve med e-mail fra LETZ SUSHI. Nyhedsbrevet vil typisk indeholde de seneste tilføjelser til menuen, nyheder, events og konkurrencer inden for LETZ SUSHIs produkter. Ved registrering accepterer du også at modtage opfølgende e-mails efter et køb på letzsushi.dk og e-mails, der indeholder LETZ SUSHI-produkter, som du har vist interesse for.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du ligeledes, at vi må benytte dine oplysninger til at målrette markedsføring fra LETZ SUSHI til dig på digitale platforme (f.eks. på Facebook). I denne sammenhæng vil dine oplysninger blive delt med eksterne samarbejdspartnere, som håndterer LETZ SUSHIs digtale annoncering. Disse samarbejdspartnere er indbefattet af en databehandler-aftale og dine data vil i denne sammenhæng være beskyttet efter lovens forskrifter.  Du vil udelukkende modtage markedsføring fra LETZ SUSHI ApS.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” nederst i nyhedsbreve fra os.

LETZ SUSHI APS vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.