Mødefaciliteter

Mødefaciliteter

Mødefaciliteter og mødelokaler hos letz sushi

Vil du gerne holde et anderledes møde for dine kunder? Eller har I en stor workshop for virksomheden? Så kan det være en god idé at tage mødet ud af de vante rammer og holde mødet i en af LETZ SUSHIS inspirerende restauranter og lokaler.

Har du behov for at få rystet dine medarbejdere sammen, og søger du inspiration til teambuilding? Så prøv et sushikursus som teambuilding. Her lærer I at lave lækker sushi fra bunden, og vi kan berolige dig med, at I får lov til at spise al den lækre sushi I selv har lavet.

Vi har flere møde-pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Hold events og møder i letz sushi lokaler

Du kan bruge LETZ SUSHIS lokaler og restauranter til mere end bare at bestille et bord til en hyggelig aften. Søger du efter lokaler til et firmaevent? Så kan du booke en LETZ SUSHI restaurant til formålet.

Vi har flere muligheder til dig, der spænder fra eftermiddagsmøder til heldagsmøde med frokost. Fælles for alle pakkerne er at vi serverer noget lækkert fra det vi er eksperter i: det japanske køkken.

Mødefaciliteter på sjælland og i københavn

Hos LETZ SUSHI vil vi altid forsøge at sætte de bedste rammer for dit møde. Er din virksomhed beliggende i Nordsjælland, så står vores restauranter til rådighed for dig.

Det er ligegyldigt om deltagerne er: investorer, erhvervsledere eller forskere, vores lokaler er hyggelige og indbydende til en god dialog. Nedenfor finder du en liste, over de mødetyper som vi kan facilitere i vores restauranter.

1) Dagsmøde
2) Heldagsmøde
3) Halvdagsmøde
4) Aftenmøde
5) Kundemøde
6) Investormøde
7) Event
8) Kursus

Mødefaciliteter i jylland og aarhus

Er din virksomhed etableret i Århus? Eller skal du arrangere et større møde/event med eksempelvis investorer? Så har LETZ SUSHI rammerne til en god oplevelse i Århus. Vores restauranter har kapacitet til at kunne facilitere møder op til 50 mennesker. Ligesom i København, så kan du vælge mellem flere forskellige møde set-up, der varierer i både varighed og service fra LETZ SUSHI. Hvis du er i tvivl om hvilket set-up, der passer bedst til dig, så kontakt os og lad os sammen finde ud af det. Kontakt os her. 

Virksomhed eller privat – altid lækker sushi

Hos LETZ SUSHI laver vi altid sushi af de bedste råvarer som vi udvælger nøje. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd, og vi går ikke på kompromis med vores holdninger. Det vil derfor også sige, at al fisk og skaldyr vi anvender i vores sushi, kommer fra bæredygtigt fiskeri eller ansvarligt opdræt. Vi mener ikke at vi med vores holdninger går på kompromis med smagen, og du vil altså altid få sushi, der er lavet af friske og lækre råvarer når du kommer som gæst i vores restauranter.