LETZ SUSHI firmaaftale

LETZ SUSHI firmaaftale

LETZ SUSHI firmaaftale

Med en firmaaftale hos LETZ SUSHI kan du nemt forkæle dine medarbejdere – både privat og på de lange arbejdsdage. Vores firmaaftale byder nemlig både på en privat rabatkode, som dine medarbejdere kan bruge i deres fritid, og en firmarabatkode, som du kan bruge til at forkæle dine medarbejdere med – eksempelvis på lange arbejdsdage.

Tag et kig i vores menukort for at se, hvad vi har at byde på, og læs videre her på siden, hvor du kan blive klogere på, hvordan du forkæler dine medarbejdere med byens bedste firmaaftale.

Forkæl dine medarbejdere på lange arbejdsdage

Arbejder I sommetider over på din arbejdsplads? Hvorfor så ikke forkæle dine medarbejdere med en lækker middag på kontoret på de dage, de ikke når hjem til aftensmad?

Med en firmaaftale hos os, får din virksomhed rabat på hele vores menukort. Jo mere I bestiller, jo større bliver rabatten måneden efter. Der er derfor gode penge at spare med vores firmaaftale. Derudover glæder du dine medarbejdere med sushi, der har fokus på bæredygtighed. Det vil de fleste gerne blive et par timer ekstra på kontoret for.

Rabatkode til privat brug

Når du laver en firmaaftale hos os, får dine medarbejdere en række fordele – heriblandt en rabatkode, de kan bruge privat – både til take-away og når de spiser på vores restauranter. Det vil uden tvivl sprede glæde på kontoret, at dine medarbejdere kan få rabat på vores lækre sushi.

I vores menukort finder du noget for enhver smag – også retter med kød og veganske retter. Du kan derfor glæde hele kontoret på madfronten med en firmaaftale hos os.

Firmaaftale i København

En stor del af vores restauranter ligger i København. Derfor er det er oplagt for dig at lave en firmaaftale med os, hvis din virksomhed holder til i København. Vores restauranter er fordelt over hele byen, og det er derfor nemt at finde en LETZ SUSHI nær jeres kontor, hvor I kan gøre brug af jeres fordelagtige firmaaftale.

Uanset om I bruger firmaaftalen til at bestille takeaway i København eller til catering til jeres årlige julefrokost, garanterer vi sushi af allerhøjeste kvalitet.

Firmaaftale i aarhus

Vi har også restauranter i Aarhus, og derfor tilbyder vi naturligvis også vores fordelagtige firmaaftale i Aarhus. Vores restauranter ligger centralt placeret, hvilket gør det nemt for dine medarbejdere at svinge forbi til en frokost eller efter arbejde til aftensmad. Derudover kan I naturligvis også bestille take-away til kontoret på dage med overarbejde, når I har en firmaaftale i Aarhus.

Cateringfordele ved firmaaftale

Når din virksomhed laver en firmaaftale med LETZ SUSHI får I en række fordele – herunder cateringfordele. Vi giver nemlig rabat ved catering til diverse events – både sociale arrangementer og arrangementer af faglig karakter.

Derudover får I rabat på catering til den årlige sommerfest eller julefrokost. Sushi gør sig godt som mad til firmafester. Det er nemt at spise stående, og vi kan lave noget for enhver smag – også til de medarbejdere, der ikke spiser fisk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores firmaaftale.