LETZ SUSHI firmaaftale

LETZ SUSHI firmaaftale

LETZ SUSHI firmaaftale

Med en firmaaftale hos LETZ SUSHI kan du nemt forkæle dine medarbejdere til møder eller på de lange arbejdsdage. Vores firmaaftale byder nemlig på en fordelagtig rabat, der stiger jo mere I køber hos os.

Tag et kig i vores menukort for at se, hvad vi har at byde på, og læs videre her på siden, hvor du kan blive klogere på, hvordan du forkæler dine medarbejdere med byens bedste firmaaftale.

Forkæl dine medarbejdere på lange arbejdsdage

Arbejder I sommetider over på arbejdspladsen? Hvorfor så ikke forkæle dine medarbejdere med en lækker middag på kontoret på de dage, de ikke når hjem til aftensmad?
Med en firmaaftale hos os, får din virksomhed rabat på hele vores menukort. Jo mere I bestiller, jo større bliver rabatten. Rabatten opgøres på månedsniveau så der er derfor gode penge at spare med vores firmaaftale. Derudover glæder du dine medarbejdere med sushi, der har fokus på bæredygtighed. Det vil de fleste gerne blive et par timer ekstra på kontoret for.

Firmaaftale i København

En stor del af vores restauranter ligger i København. Derfor er det er oplagt for dig at lave en firmaaftale med os, hvis din virksomhed holder til i København. Vores restauranter er fordelt over hele byen, og det er derfor nemt at finde en LETZ SUSHI nær jeres kontor.
Uanset om I bruger firmaaftalen til at bestille takeaway i København eller catering til jeres årlige julefrokost, garanterer vi sushi af allerhøjeste kvalitet.

Firmaaftale i aarhus

Vi har også restauranter i Aarhus, og derfor tilbyder vi naturligvis også vores fordelagtige firmaaftale her. Uanset om det er sommerfesten, bestyrelsesmødet eller andre begivenheder i virksomheden, så kan I til fordelagtige priser bestille take-away til kontoret eller booke bord hos os, med en firmaaftale i Aarhus.

Cateringfordele ved firmaaftale

Når din virksomhed laver en firmaaftale med LETZ SUSHI får I en række fordele – herunder cateringfordele. Vi giver nemlig rabat ved catering til diverse events – både sociale arrangementer og arrangementer af faglig karakter.
Derudover får I rabat på catering til den årlige sommerfest eller julefrokost. Sushi gør sig godt som mad til firmafester. Det er nemt at spise stående, og vi kan lave noget for enhver smag – også til de medarbejdere, der ikke spiser fisk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores firmaaftale.