Julefrokost

Firmajulefrokost

Firmajulefrokost med letz sushi

Året 2020 har været et turbulent år, så derfor er der god grund til at afslutte det i flot stil, med en god firmajulefrokost. Til firmajulefrokosten behøver det ikke at være den traditionelle julemad, der bliver serveret. Hvis I som virksomhed har medarbejdere, der er vegetarer, veganere, eller har allegier, kan det være svært at dække deres behov, med traditionel julemad. Her er der en fordel ved at servere sushi. Når du bestiller sushi, kan du både bestille vegetarisk og vegansk sushi, og vi kan tage højde for eventuelle allergener.

Mange virksomheder har været ramt på den ene eller anden måde i dette år. For at få en god start på det nye år, kan det hjælpe at få en fed afslutning på det nuværende. Her er en firmajulefrokost en perfekt mulighed for at give dine medarbejdere en god afslutning på året. Så det gælder om at glæde dine medarbejdere med et brag af en fest! Julefrokosten er en fest, der kan blive talt om længe, så gør noget ud af den, og hav dine medarbejdere i fokus.

Prøv en anderledes firmajulefrokost

Hvem siger at en julefrokost behøver at følge det samme tema hver eneste år? Firmajulefrokosten er en fest, der er designet til at firmaet kan give slip på det gamle år, og gå det nye i møde med god energi. Så forkæl dine medarbejdere med en anderledes julefrokost, udover det sædvanlige. Her passer sushi perfekt ind som mad.

Firmajulefrokost i københavn

Der findes mange fede steder og lokationer i København, og her er LETZ SUSH’s restauranter naturligvis i blandt. Derfor er det oplagt og en fed mulighed for dig og din virksomhed at holde julefrokosten i vores fede lokaler.

Når man holder en firmajulefrokost i andre lokaler end dem man normalt befinder sig i, så giver man sine medarbejdere luft og frirum på en anden måde. Du kan selv bestemme, om du vil lave en julefrokost med et tema, eller om du bare vil holde en klassisk fest. Ligegyldigt temaet, så er det en god idé at servere sushi som mad til en firmajulefrokost, da det er nemt at håndtere, der er noget for enhver smag, og vi kan tage hensyn til både vegetarer, veganere og allergikere.

En af fordelene ved at bruge LETZ SUSHI til catering er at vores restauranter ligger overalt i København, så I er sikre på at få mad fra en restaurant tæt på jer.

Firmajulefrokost i aarhus

Skal firmajulefrokosten holdes i Aarhus? Så tilbyder vi også sushi catering i smilets by. Alle vores restauranter ligger centralt placeret i Århus, og det gør det nemt for dig at finde en fed lokation, og samtidig også få lækker sushi leveret til din firmajulefrokost.

Når det kommer til at holde firmajulefrokost, så kan det kun anbefales, at man nogle gange gør noget anderledes. Så i stedet for at holde den traditionelle menu, så skift tarteletter og lun leverpostej ud med makiruller og tempura-rejer. Langt de fleste danskere skal nok få masser af den gode danske julemad i løbet af december måned, og derfor kan det være en kærkommen pause fra den traditionelle julefrokost menu, at få sushi til firmajulefrokosten.

Lav en cateringaftale med letz sushi

Når du laver en firmaaftale med Letz Sushi, får I som virksomhed en lang række fordele. Vi giver nemlig rabat når du skal have catering til events. Får du kunder på besøg, så kan en lækker sushibuffet stå klar når arrangementet er overstået.

Sushi gør sig rigtigt som mad til en firmajulefrokost, for det er nemt at spise stående, og det er nemt at variere, så der både er noget til kødspisere, dem der ikke kan lide fisk, og vegetarer samt veganere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores firmaaftale.