Catering letter din fest

Return to all

Vi vil godt benytte denne søndag på at fortælle dig lidt om vores udbringingstjeneste. For det er vores store ekspertise at levere god sushi, lige til din hoveddør – og cruxet på den viden er, at levere til dine store arrangementer.

Sushi er den perfekte menu til din fest. Det er smukt, appetitvækkende og et godt alternativ til de mere traditionelle valg. Som en selvfølge for os er maden klar til at stille lækkert op, allerede når den ankommer.

Den fulde opstilling

Når vi leverer sushi til dig, er det ikke med det formål, at du selv skal arbejde for at opstille det appetitligt. Mens meget mad bliver leveret i foliebakker og termokasser, sætter vi en ære i, at have maden anrettet på store fade, som du kan tage direkte videre ind og stille til dine gæster. Lækkert og let.

Men sushi står jo ikke alene, når den skal spises af lækkersulte gæster. Til det fuldendte sushimåltid kræves en række detaljer: Spisepindene kommer først til tankerne. Sojaskåle og den dertilhørende soja er ikke til at komme udenom. Derudover skal der ingefær og wasabi til dels at klare smagsløgene mellem de forskellige retter og fisketyper, og dels til at tilføje lidt ekstra krydderi og styrke til smagen.

Vores catering har naturligvis styr på alt dette og det hele er inkluderet. Så det eneste du skal tænke på, er dine gæsters velbefindende. Se mere om vores catering-løsninger her (hvor du også kan bestille).

LETZ MINIS

Der er alternativer til den traditionelle type sushi: Vi byder nemlig også på LETZ MINIS, som er canapéer, tilberedt og opstillet af vores sushi-kokke – men som spænder over et bredt felt af toppings. Fra fiskevarianter som lækker tuntatar eller røget laks over skaldyr som tigerreje og til andemousse, chili oksekød og teriyaki-kylling.
Vi anbefaler omkring fem styk per gæst, til en reception.

Se mere om vores MINIS her

De bliver selvfølgeligt serveret sideløbende med almindelig sushi, hvis du måtte ønske det. Vi kan faktisk godt anbefale den model. Der er noget friskt og lækkert for enhver smag.