3 gode picnic spots del 2

Return to all

Mangler du inspiration til et godt picnic-spot, nu hvor vejret er blevet mere sommerligt? Vi har fundet tre nye steder, der er perfekte til en hurtig picnic med sushi på menuen.

Efter en lidt træls juli, hvor solen har vist sig alt for sjældent, krydser vi fingre for at sensommeren bliver lidt lysere og lidt varmere. August er allerede kommet godt fra start med massere af sol og varme, ideelt vejr til at nyde en bid sushi i godt selskab.

Forleden satte vi os derfor på cyklen og kørte ud i byen for at finde tre nye (og lidt hemmelige) grønne pletter, som er perfekte til en hyggestund med gode venner, familien eller kæresten.

Grøn idyl i byhaven: Byhaven 2200
Byhaven

På hjørnet af Stefansgade og Hørsholmsgade på Nørrebro ligger en af Københavns hyggeligste byhaver. Byhaven er åben for alle, og de 20 højbede, hvor de lokale dyrker alskens grøntsager og krydderurter, er perfekte at slænge sig imellem, hvis man har brug for lidt fred og ro.

Se Byhaven 2200 på Google Maps her.

Tag sushi med fra vores restaurant på Elmegade 23, der kun ligger 1.600 meter derfra.

Romantisk eventyrhave på Østerbro: Classens Have
classens

På Østerbro kan du finde et af de fineste grønne åndehuller i København. Classens Have ligger lidt skjult, da den er omkranset af en smuk, nyklassicistiske boligblok. Men glæd dig til at gå igennem gitterporten på Classensgade: Indenfor porten finder massere af gamle træer, grønt græs og københavnerbænke.

Classens Have er et perfekt spot at besøge på en varm dag, hvis man har brug for et pusterum (og byens andre parker er en smule overfyldte).

Se Classens Have på Google Maps her.

Tag sushi med fra vores restaurant på Ndr. Frihavnsgade 15, der kun ligger 1.000 meter derfra.

Lommepark på stenbroen: Saxo Parken
saxo

Vesterbro bugner ikke ligefrem med offentlige grønne pletter, man kan besøge, hvis man gerne vil nyde lidt fred og ro. Men de seneste år er der dog spiret nogle nye hyggelige steder frem. Et af de steder er Saxo Parken, der ligger mellem Saxo Gade og Westend. Den er ikke en traditionel velfriseret offentlig park, men har sin egen skæve charme. Udover at fungere som park, huser det også byhaver, bybier og værkstedet Træstubben, hvor børn og barnlige sjæle kan få jord under neglene og lære at dyrke grønt i byen.

Saxo Parken ligger lidt skjult, lige mellem Saxogade og Westend, og man kan nemt overse den, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Du kan komme ind enten fra Saxogade eller Mathæusgade.

Se Saxo Parken på Google Maps her.

Tag sushi med fra vores restaurant på Værnedamsvej 8, der kun ligger 350 meter derfra.

Brug for mere inspiration?
Hvis du er nysgerrig efter at lære andre gode picnic-spots at kende, så klik her og læs del 1 af vores guide.