3 gode picnic spots

Return to all

Vi er store fans af picnics. I vores verden er der få ting, der slår en stille plet i det fri, et tæppe og noget lækkert at spise og drikke.

Og nu hvor sommeren så småt er over os, er højsæsonen for picnics skudt i gang. København er spækket med dejlige parker og små lommer, hvor man kan nyde en lun aften udenfor. Vi har samlet en lille liste over vores favorit spots, hvis du har brug for inspiration.

Roser i alle afskygninger: Rosenhaven ved Landohøjskolen
rosen
På Frederiksberg, lige bag ved Landbohøjskolen, ligger den fineste lille park, spækket med roser i alle afskygninger. Slå dig ned på en af parkens mange bænke, og lad dig forføre af de fantastiske farver og dufte. Det er ren balsam for sjælen. Se Rosenhaven på Google Maps her.

Tag sushi med fra vores restaurant på Godthåbsvej 49, der kun ligger 1,5 kilometer derfra.

Den perfekte solnedgang: Israels Plads
israels
Mangler du et picnic spot til en spontan date eller venindeaften, så slå et smut forbi Israels Plads i Indre By. Det er efter vores mening et af København bedste steder at nyde en solnedgang. Det er småt med græs, men der er massere af siddepladser på bænke og trappereposer. Og så behøver man ikke bekymre sig om ens stiletter og sarte fodtøj – hvilket er en fordel, hvis I har planer om at tage videre i byen bagefter. Se Israels Plads på Google Maps her.

Tag sushi med fra vores restaurant på Nørre Farimagsgade 63, der kun ligger 500 meter derfra.

Den grønne plet: Skydebanehaven
Skydebanehaven
Mellem Istedgade og Vesterbrogade gemmer der sig en lille perle af en grøn oase, det perfekte sted til en stille picnic. Den føste del af parken er ren legeplads, forbeholdt kvarterets mange legesyge børn og deres forældre. Kryds gennem legepladsen og fortsæt i retning mod Vesterbrogade, og du finder rigeligt med blødt græs og bænke, hvor man kan hygge sig. Se Skydebanen på Google Maps her.

Tag sushi med fra vores restaurant på Værnedamsvej 8, der kun ligger 600 meter derfra.

Prøv vores picnickurv
letzpic
Hvis du hellere vil bruge tid på at nyde det dejlige vejr, lækker mad og godt selskab – frem for at okse i køkkenet og pakke udstyr – så bestil vores picnickurv.

Picnickurven har alt hvad du skal bruge til et par timers kvalitetstid i det grønne: En LETZ 2 menu (8 små maki m. agurk & laks, 10 store maki m. spicy laks & california, 8 nigiri m. laks, reje, spicy hvidfisk & tun), én dåse knasende stærke wasabi ærter og to læskende Asahi øl.

Alt det får du for kun 310 kroner (så mangler du kun et tæppe og en grøn plet at sidde på). Velbekomme.

Bestil din picnickurv her