HISTORIEN BAG

I 2002 kom stifteren af LETZ SUSHI, 27-årige Louise Ertman Baunsgaard, hjem efter 3 måneders orlov i Australien og besluttedede sig for at åbne en sushi – takeaway, inspireret af det store udbud af sushi, hun havde oplevet i Australien.

I marts 2003 åbnede den første LETZ SUSHI på Ndr. Frihavnsgade 15 på Østerbro.Herefter har kæden åbnet flere restauranter, blandt andet gennem en fusion med DonDon.

I dag er kæden ejet af Louise Ertman Baunsgaard og en kapitalstærk partner.

 

Perfektion, kreativitet, håndværk og smag: Det er det, der gør sushi til noget særligt. Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores egne høje krav og skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi til vores gæster.

Derfor er sushi mere end noget andet en livsstil, som vi er dedikerede til. Vores sushi bliver lavet af professionelle sushikokke, som har den faglige ekspertise, der skal til for at lave sushi, der smager, overrasker, beriger og glæder.

LETZ SUSHI har både takeaways og restauranter i Danmark, og kæden udvides løbende landet over.