HISTORIEN BAG

I 2003 åbnede den dengang 27-årige Louise Ertman Baunsgaard den første LETZ SUSHI på Ndr. Frihavnsgade på Østerbro – efterfølgende har LETZ SUSHI åbnet flere restauranter, blandt andet gennem en fusion med DonDon.

I dag findes der 16 LETZ SUSHI restauranter fordelt i København, Aarhus og Nordsjælland, og kæden er en del af Lars Larsen Group.

LETZ SUSHIs målsætning er, at vi skal være markedsleder inden for bæredygtig sushi. Vi mener nemlig at bæredygtighed er det eneste rigtige for fremtiden. Dette valg gør samtidigt, at vi kan differentiere os klart fra de andre i markedet og give et seriøst bud på, hvorfor du som gæst skal vælge os frem for alle de andre.

 

Perfektion, kreativitet, håndværk og smag er derudover det, der gør vores sushi til noget særligt. Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores egne høje krav og skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi til vores gæster.

Derfor er sushi mere end noget andet en livsstil, vi er dedikerede til. Vores sushi bliver lavet af skarpe sushikokke, som har den faglige ekspertise, der skal til for at lave sushi, der smager, overrasker, beriger og glæder.

LETZ SUSHI har både takeaways og restauranter i Danmark, og kæden udvides løbende landet over.