HISTORIEN BAG

I 2003 åbnede den første LETZ SUSHI på Ndr. Frihavnsgade på Østerbro  – efterfølgende har LETZ SUSHI løbende åbnet nye restauranter og blandt andet gennem en fusion med DonDon.

I dag har LETZ SUSHI 21 forretningsenheder fordelt i København, Aarhus og Nordsjælland og vi er en del af Lars Larsen Group.

LETZ SUSHIs målsætning er, at vores indkøb skal være 100% bæredygtige inden 2020. Vi mener nemlig at bæredygtighed er det eneste rigtige for fremtiden – og vi er godt på vej! Alle nu serverer vi udelukkende bæredygtighedscertificerede fisk og vores ris er økologiske og tørdyrkede i Norditalien.

 

Perfektion, kreativitet, håndværk og smag er derudover det, der gør vores sushi til noget særligt. Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores egne høje krav og skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi til vores gæster.

Vores sushi bliver lavet af skarpe sushikokke, som har den faglige ekspertise, der skal til for at lave sushi, der smager, overrasker, beriger og glæder.