JOB HOS LETZ SUSHI

Vil du gøre en forskel for miljøet samtidigt med du yder top service?

LETZ SUSHI serverer ikke kun sushi – vi serverer ansvarlig sushi.
Vi tager hensyn til marinelivet. Vores fisk og skaldyr er certificerede, vi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden, WWF har netværket til at hjælpe med at sikre viden om produktkæden og stille krav til leverandører og producenter.
Vores ris økologiske og produceret i Europa under det europæiske øko-mærkes stramme regler – og al vores kød og fjerkræ er fra friland, så vi sikrer at dyrene har haft et godt liv før de lander på vores grill.

Det får du ud af det 

LETZ SUSHI er en dynamisk arbejdsplads, hvor det aldrig er kedeligt eller ensformigt. Vi fortsætter med at vokse, så der er gode muligheder for at følge ”med op” eller skifte restaurant – det er helt op til dig og din indsats.
Vi sætter pris på en behagelig, direkte og uformel omgangstone.

Som ny kollega og medlem af LETZ SUSHI familien, kan vi tilbyde dig en rigtig spændende hverdag, hvor du vil kunne udvikle dig som medarbejder og som kollega, hjulpet på vej af de spændende udfordringer. Du vil stå for at servicere gæsterne, samt tage del i at forberede både in-house og takeaway bestillinger.Dine kollegaer er ambitiøse, energiske og brænder for deres arbejde ligesom vi også forventer du er. Vi har fleksible arbejdstider, og vi tilbyder både fuldtids- og deltidsstillinger.

Vi har en mission der lyder på at vi skal få flere mennesker til at spise bedre mad med bedre mad mener vi mad der ikke skader miljøet omkring os.

Kan du se dig selv som en del af vores team, så glæder vi os til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til job@letzsushi.dk

Du kan også se en kort video om ledige stillinger hos vores samarbejdspartner seeknspeak.dk hvor du ligeledes kan up-loade din egen videoansøgning – følg linket her.