JOB HOS LETZ SUSHI

Er du vores nye kollega?

Er du smilende, udadvendt og kan du håndtere en travl hverdag? Har du et glimt i øjet og sans for service?

Vi er en virksomhed i vækst, der løbende søger efter nye kollegaer, som har lyst til at være en del af vores team i vores efterhånden mange restauranter. Som servicemedarbejder hos LETZ SUSHI, bliver du vores ansigt udadtil og sørger for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Du vil stå for at servicere gæsterne, samt tage del i at forberede både in-house og takeaway bestillinger.

Vi har en mission der lyder på at vi skal få flere mennesker til at spise bedre mad. Med bedre mad mener vi mad der ikke skader miljøet omkring os.

Vi benytter udelukkende økologiske ris, der er produceret uden pesticider, samt certificeret fisk, der ikke skader havbunden og fiskebestanden og flere tiltag er på vej.

Har du lyst til at tage med på vores rejse mod et mere miljøvenligt koncept, kan vi tilbyde en dynamisk arbejdsplads, med positive og engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på at skabe en rar arbejdsplads, med en behagelig og uformel stemning. Vi mener at man med godt humør og positivitet kan skabe et godt miljø for dig og dine kollegaer. Et godt arbejdsmiljø smitter også af på gæsterne og på den måde kan vi komme et skridt tættere på vores mission.

Kan du se dig selv som en del af vores team, så glæder vi os til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til job@letzsushi.dk

Du kan også se en kort video om ledige stillinger hos vores samarbejdspartner seeknspeek.dk hvor du ligeledes kan up-loade din egen videoansøgning – følg linket her.